iGolf Neo Pocketsize Golf GPS преглед

By | януари 1, 2023

iGolf Neo Pocketsize Golf GPS може да е правилното GPS устройство за вас. Ако сте мислили да вземете едно от тези страхотни устройства, но не искате да похарчите $300 до $400, iGolf е страхотна опция. Въпреки че му липсват характеристиките на Garmin Approach G5 или Callaway uPro, iGolf не е мързелив. За парите (в момента около $150) има много функции, които ще ви помогнат да намалите резултата си и да подобрите удоволствието от играта. Нека да разгледаме малко iGolf Neo Pocketsize Golf GPS.

Една от основните характеристики на iGolf Neo е неговият размер. Това е размерът на чантата. С тегло само 2,5 унции можете да го пъхнете в джоба си, без дори да знаете, че е там. Със своя издръжлив дизайн можете да го извадите през всеки сезон. Когато вали, играта ви може да бъде съсипана, но не и вашият iGolf Neo GPS.

Основното нещо, което iGolf Neo може да направи за вас, е да ви покаже разстоянието от мястото, където се намирате, до предната, централната и задната част на грийна. Може също да ви покаже разстоянието до различни опасности и други места по фарватера.

Използва се лесно. Само с едно натискане на бутон, разположен от предната страна, можете да изчислите тези разстояния. Можете също да въведете други точки и рискове, които получавате за любимите си курсове. Запазете това. И ги обяснете по-късно, когато играете отново.

iGolf Neo Pocketsize Golf GPS работи на всяко игрище по света. С достъпни абонаменти можете да изтеглите хиляди учебни материали. iGolf Neo може да съдържа информация за до десет игрища наведнъж. Всичко, от което се нуждаете, е компютър и USB кабел. USB кабел идва с iGolf. Трябва да дарите компютъра си или да имате компютър на някой друг.

Други GPS устройства за голф, сравними с iGolf, струват повече. $300 до $400. Ако не сте сигурни, че искате да похарчите много пари за GPS за голф, iGolf е отличен компромис. Може да няма блестящата графика, която има uPro, но когато става въпрос за информацията, от която се нуждаете за правилен избор на клуб, iGolf може да свърши работата.

Въпреки че не се нуждаете от GPS за голф, за да играете голф, тези впечатляващи устройства могат да подобрят вашето удоволствие от играта. Помагайки ви да изберете клубове, можете да получите по-добри удари с по-малко усилия. Това, разбира се, се изразява в намаляване на вашия дял. Ако това е, което търсите в GPS за голф, тогава iGolf Neo Pocketsize Golf GPS може да е правилният GPS за вас.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *