Nextar GPS – Начинът да добавите навигация към колата си

By | януари 3, 2023

Nextar GPS е канадският еквивалент на американската версия на една от най-добрите GPS навигационни системи. Глобалната система за позициониране Nextar или GPS навигационната система има голям 7″ екран и има карти на Съединените щати и Канада, където се произвежда.

Някои от уникалните характеристики, които Nextar GPS предлага, са предварително програмирани карти на Съединените щати и Канада с 1,6 милиона точки, като например планината Ръшмор и най-близката бензиностанция или болница. Той се управлява със звук и съраунд звук през малките високоговорители отзад. Адресната книга може да съхранява до 300 адреса, за да можете лесно да запомните указанията.

С едно докосване на екрана можете да преизчислите маршрута, да настроите звука до вашата скорост и ограничение, да видите картата в 2D или 3D с допълнителна светлина, за да видите през нощта. Един модел се предлага с резервна камера за допълнителна безопасност при излизане на заден ход от алеята или излизане от паркинг в пренаселено място.

Компанията Nextar прави малък GPS тракер, който може да се постави в джоб или чанта. Въпреки това, не се изненадвайте далеч от източника на захранване, защото батериите се изтощават бързо според много мнения в интернет. Но в сравнение с други преносими или ръчни GPS устройства, Nextar е един от по-добрите стилове. Със сензорен екран и MP3 плейър, навигационната система Nextar GPS е идеална, когато разглеждате нов град или просто се опитвате да намерите адрес във вашия град или село.

Друга нова технология, предлагана от GPS навигационната система Nextar, е функцията глас към глас. Това е мястото, където изпращате текстови съобщения или пишете вашите указания или указания и те ви се „изговарят“ през високоговорители по криволичеща пътека, така че можете да стигнете до местоназначението си, без да се мъчите с голям сгънат лист хартия. като карта или бързи указания на малък лист хартия.

Улесняването на вашето шофиране е целта на GPS навигационната система и системата Nextar достигна върха с тяхната линия GPS навигационни системи. С функции за безопасност като задна камера и Bluetooth слушалки за лесна комуникация без ръце, Nextar GPS има за цел да ви предпази, докато сте на път. Обявявайки предстоящи изходи и пресичайки пътя, за да ги избегнете, вие се фокусирате върху пътя и това е по-безопасно за вас и околните.

За комфорта на вас и вашите пътници, GPS навигационната система Nextar се предлага с контрол на силата на звука със стрелки нагоре и надолу на екрана плюс жак за слушалки, за да можете да слушате указанията, без да бъдете обезпокоявани от шума в колата. . С всичко, което Nextar може да предложи, това прави безопасно и забавно да стигнете до вашата дестинация.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *