VoIP бизнес телефонна услуга – какво да търсите

By | ноември 23, 2022

Протоколът за глас през Интернет или VoIP промени начина, по който управлявате бизнеса си. VoIP бизнес телефоните предлагат много предимства пред традиционните телефонни услуги, тъй като получавате повече функции на по-ниска цена. Какво трябва да търсите в избраната от вас кариера?

Ефективна цена

Едно от основните неща, които ще забележите при всяка бизнес VoIP услуга, която изберете, е, че тя ще бъде много по-евтина за вас от традиционните телефонни услуги. Тъй като VoIP технологията ви позволява да използвате интернет, за да провеждате телефонни разговори, вие не плащате таксите на дълги разстояния, които бихте направили с традиционната аналогова услуга. Въпреки това, бъдете внимателни; Когато търсите VoIP доставчици на бизнес телефонни услуги, има много конкуренция. Можете да използвате това в своя полза, тъй като можете да получите по-евтини услуги чрез независими доставчици в сравнение с вашия интернет доставчик, например.

Качество на гласа

Днешните бизнес телефони предлагат по-добро качество на звука в сравнение с предшествениците си. Всъщност, тъй като аудиото се анализира цифрово, качеството често е по-добро от това, доставено чрез аналогови или наземни услуги.

Гъвкавост

Тези услуги са по-гъвкави в сравнение с аналоговите телефонни услуги. Въпреки че ще платите за първоначалната инсталация, е лесно да разширите телефонната си услуга с разрастването на бизнеса си, без много проблеми. В допълнение, лесният за използване уеб интерфейс ви позволява сами да се справите с много промени и допълнения за по-лесно използване.

Външен вид

Днешните опции за VoIP телефони предлагат функции, които са включени в основната цена или се предлагат срещу допълнително заплащане; това може да ви спести много пари в сравнение с аналоговите услуги. Някои от тези неща включват:

· Изпращане на повиквания

Мобилното пренасочване е едно от най-важните неща, които можете да имате. Тъй като може да се наложи да бъдете гъвкави, тъй като може да се наложи да сте „навън и наоколо“, когато правите бизнес, може да е важно за вас да не сте обвързани с един телефон, какъвто е случаят с традиционните договорености. Пренасочването на повиквания ви позволява да пренасочвате повиквания към всеки телефон по ваш избор, включително вашия мобилен телефон. По този начин, когато някой се обади в офиса, можете просто да отговорите на телефона си, дори и да не сте „в офиса“.

· Гласова поща

За вас е важно да можете да получавате вашите съобщения, когато е необходимо; с бизнес телефонните услуги можете да свържете гласова поща и можете да добавите гласова поща към повече потребители, ако е необходимо.

· Мониторинг или блокиране на повиквания

Тези служебни телефони ви позволяват да преглеждате или блокирате повиквания, както желаете. Това може да бъде особено важно, ако използвате номер 800 за вашия бизнес. Тъй като плащате за всяко входящо обаждане, искате да знаете, че всяко обаждане е от клиент или клиент, който се нуждае от вашата помощ. Възможността да наблюдавате или блокирате повиквания според нуждите означава, че не губите време и/или пари за телемаркетинг или други нежелани обаждащи се.

· Възможност за интернет факс

Едно от най-големите предимства на VoIP телефонните системи е възможността за изпращане на факс през интернет, особено ако получавате много факсове. Това може да бъде по-евтин вариант от наличието на специална факс линия.

Като собственик на малък бизнес, ползите от този тип телефонни услуги са очевидни. Да останете на върха на бизнеса си е от решаващо значение за успеха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *