VoIP доставчици – как да изберете правилния

By | януари 25, 2023

Има много VoIP доставчици и изборът на правилния може да бъде трудна задача, така че, за да ви улесня, написах топ 8 неща, които трябва да търсите, когато избирате VoIP ДОСТАВЧИК VoIP е технологията, която ви позволява да провеждате разговори на най-високата ниво. -бързи интернет линии вместо традиционните наземни линии.

Често получавате повече функции и плащате по-малко за своите VoIP разговори, отколкото бихте платили от местната телефонна компания. Обикновено VoIP е малка кутия, която получавате, когато се регистрирате за VoIP услуга чрез VoIP доставчик.Просто включвате вашия интернет кабел в единия край и телефона си в другия и готово! Можете да се обадите по телефона. Две предимства на преминаването към VoIP са изобилието от безплатни функции и ниската цена. Първите 8 неща, които трябва да търсите, за да сте сигурни, че имате най-добрия наличен VoIP доставчик, са…

1. Вашият VoIP доставчик трябва да има способността да „пренесе“ вашия телефонен номер. Това означава, че трябва да запазите телефонния номер, който вече имате, ако искате.

2. Вашият VoIP доставчик трябва да има гаранция за връщане на парите, за да можете да изпробвате тяхната услуга и ако не сте доволни, можете да получите парите обратно. 15-дневна гаранция за връщане на парите е това, което трябва да очаквате от вашия VoIP доставчик.

3. Вашият VoIP доставчик трябва да има много безплатни функции. Някои от функциите, които трябва да очаквате, са гласова поща, идентификация на обаждащия се, изчакващо повикване, тристранно повикване, пренасочване на повиквания, блокиране на повиквания и режим „Не безпокойте“.

4. Вашият VoIP доставчик трябва да ви предложи годишен план, който намалява месечните ви разходи. Сега почти не сложих това, защото някои хора не харесват годишния план, но е важно компанията да го предостави, за да знаете, че можете да получите най-доброто.

5. Вашият VoIP доставчик трябва да е VoIP компания. Вашият VoIP доставчик не трябва да предлага други услуги като телевизия, интернет и стационарни услуги. И двете компании са добри за някои услуги, но не и за VoIP.

6. Вашият VoIP доставчик трябва да има отдел за обслужване на клиенти И технически отдел. Така че можете да получите помощта, от която се нуждаете, когато имате нужда от нея.

7. Вашето VoIP оборудване трябва да е лесно за настройка. Не е необходимо да инсталирате софтуер или да модифицирате съществуващ хардуер. Вашето VoIP оборудване трябва да е „Plug-and-Play“.

8. Вашият VoIP доставчик трябва да предлага неограничени дълги разстояния. Ако използвате тези 8 прости правила като ръководство, несъмнено ще намерите доставчик на VoIP услуги, който ще ви осигури най-доброто VoIP изживяване.

Включих връзка по-долу към доставчик на VoIP услуги, който семейството ми и аз използваме от дълго време. Ние сме много доволни от тях и тяхната компания беше водеща за написването на тази статия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *