VoIP софтуер за таксуване

By | ноември 22, 2022

VoIP е съкращение от Voice over IP (Internet Protocol) или с по-популярни термини телефонни услуги през Интернет. По-скоро това е поредица от интернет приложения, които позволяват гласът на потребителя да бъде преобразуван в малки пакети цифрови данни, които могат да бъдат изпратени през компютърни мрежи. В приемащия край VoIP компютрите сглобяват отново пакетите данни в общ сигнал, който звучи като обикновен телефон. Това е онлайн тенденция, която е тенденция в интернет през последните няколко години. Основно предимство на VoIP е, че избягва таксите, свързани с конвенционалните телефони.

Има и платено VoIP приложение, което също обработва плащане и други опции. Този софтуер може да се използва от всички видове бизнес. Помага за проследяване на клиенти, сметки, изпратени до тях и т.н. чрез протокола. Софтуерът включва функции като широколентов телефон, компютър към телефон, търговия на едро (прекратяване), обмен на трафик, международни разговори и предплатени карти за разговори, които отговарят на вашите бизнес VOIP нужди.

VoIP плащанията са тясно интегрирани с добре познати шлюзове, гейткипери, проксита и софтуерни комутатори от доставчици като Quintum, Cisco, Sylantro, Veraz, Nextone, IPtel, Mera и друго свързано оборудване. Повечето от използваните днес методи за таксуване за телефония са базирани на различни от IP стандарти, което ги прави неспособни да обработват или да таксуват точно IP услуги; в резултат на това таксуването за VoIP се повиши рязко. Причините, поради които много доставчици на услуги и фирми са избрали софтуер за VoIP плащане, за да разширят бизнеса си, е, че той съчетава ключови функции като удостоверяване, оторизация и счетоводство с важни функции, които помагат за управлението на всички методи на плащане, като например клиенти. , услуги, финансиране, дистрибуция на услуги, отчетност, партньори по пътя и потребителски права.

Платеният VoIP софтуер позволява на доставчиците на услуги и фирмите да развиват бизнеса си, като включват достъпни VoIP услуги в своите предложения. Той също така поддържа предплатени или предварително платени опции за плащане за използване на мобилен телефон и предлага опция за предлагане на гъвкави планове за разговори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *