VoIP телефонна технология за малък бизнес

By | декември 21, 2022

Когато става въпрос за технологичните нужди на малък до среден бизнес (SMB), не трябва да има един проблем и трябва да има само един източник за технологични нужди. Технологията не е сега и никога не е била скъпа; Това е инвестиция, но собствениците на фирми не обичат да го виждат по този начин. Всъщност собствениците на бизнес виждат телефонните системи като разход в бизнеса отдолу нагоре.

Технологията Voice over Internet Protocol (VoIP) в малкия бизнес е инвестиция, но често се разбира погрешно поради неразпознаване на възможностите, които „нуждите на бизнеса“ могат да предоставят. VoIP технологията не е за спестяване на пари за дългосрочни разходи, но това е начинът, по който продавачите убеждават потребителите да проучат тази нова технология и идеята се налага.

Печалба от разходите

Зелената технология е група от технологии, които намаляват количеството енергия, необходимо за работа на системите и осигуряват енергията, която използваме ежедневно. Когато комбинирате зелена технология с отворената технология на протокола за иницииране на сесия (SIP), базиран на VoIP, резултатът е възможност да спечелите стойност от бизнеса. Това се постига чрез използване на усъвършенствани гласови технологии с отворени SIP стандарти и използване на VoIP за гласови нужди.

Накратко, започвате със стара офисна телефонна система и завършвате със система за гласова комуникация от 21-ви век, която безпроблемно интегрира и обслужва всички ваши гласови и комуникационни нужди. Чрез ускоряване на процеса на сътрудничество и координиране на комуникациите, комуникацията с вашите клиенти, клиенти, доставчици, доставчици на услуги или вътрешно с услугата е неограничен и плавен начин, спестявайки време, пари и подкрепяйки всяка група.

The Зелена машина

Използвайки единичен MX250 IP PBX сървър, можете значително да намалите комуникационните си разходи. Компания с повече от 250 служители може да работи на един сървър, който използва по-малко енергия от електрическа крушка у дома. Въпреки че действителната цена на спестяванията не се намира само в сметката за електричество или в малките разходи за дълги разстояния, разходите за спестяване на енергия също са значителни и трябва да бъдат взети предвид. Разходите за поддръжка при използване на множество сървъри също се спестяват, защото един MX250 IP PBX сървър може да обслужва до пет сървъра. Най-важното е, че скоростта на бизнеса се увеличава значително. Това означава, че печалбата на всеки бизнес се увеличава и това е инвестицията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *