VOIP широколентов телефон

By | януари 24, 2023

Широколентовият достъп ни помага да сърфираме в интернет, нека обсъдим накратко историята на широколентовия интернет. Историята на широколентовия достъп датира от 1950 г. По това време американската армия търсеше нови начини за ефективна комуникация. Това доведе до проект, наречен „ARPANET“ в края на 60-те години на миналия век от Агенцията за напреднали изследвания в областта на отбраната на САЩ (DARPA). Целта беше да се разработят нови технологии за социални мрежи, които да позволят на изследователски центрове и университети да си сътрудничат. Въпреки това, едва когато екип, ръководен от Стив Крокър през 70-те години на миналия век, разработи протокол, наречен TCP/IP, интернет наистина потръгна. TCP/IP е основният протокол на Интернет.

Телекомуникационните технологии се развиват бързо. Смята се, че VoIP революционизира съществуването на традиционните телефони. VoIP означава глас по интернет протокол. Това е технология, която използва широколентова връзка за извършване и получаване на гласови повиквания. VoIP телефонът е известен още като широколентов телефон. VoIP технологията преобразува вашия глас в цифров сигнал и го изпраща по интернет. Сигналът се връща към думата, преди да се свърже с целта.

VoIP широколентов телефон.

Широколентовите телефони позволяват гласовите повиквания да работят през вашата високоскоростна интернет връзка. Широколентовият телефон, известен също като VoIP или интернет телефон, използва същата IP мрежа като вашия интернет. Хардуерните адаптери свързват стандартен телефон към високоскоростна интернет връзка, за да създадат широколентов телефон. Можете да използвате широколентов телефон като основен телефон, за да замените аналогов телефон или да го използвате като друг телефон у дома. Тъй като гласовите повиквания се предават по интернет и се третират като услуги за данни, VoIP телефонната услуга е без такси за дълги разстояния, предлагани от телефонните компании.

Най-важният аспект на VoIP телефон е неговата ниска цена. VoIP телефонът е не само по-евтин от обикновен телефон, но ви дава предимствата да осъществявате и получавате междуградски и международни разговори. Най-добрите оферти за пакети услуги са безплатни, изчакване на повикване, пренасочване на повикване, идентификация на обаждащия се, предоставена от повечето широколентови телефонни компании, е черешката на тортата. Ако използвате истински телефонен номер, все още можете да помогнете на вашето семейство, приятели и клиенти да спестят пари от междуселищни разговори, когато ви се обадят. Понякога ще получите допълнителното предимство да получите всички тези услуги безплатно, което вашата телефонна услуга няма.

Надеждна ли е VOIP широколентовата връзка?

Един от най-важните аспекти на VoIP технологията е нейната надеждност. VoIP е интернет телефония, която може да се извършва навсякъде, където има широколентова връзка. Използването на преносима технология има много предимства. Софтуерът или софтфонът за VoIP интернет телефон е идеален за използване на лаптоп. Някои мобилни широколентови адаптери, които са малки и леки, се използват най-добре, когато пътувате. VoIP функциите също предлагат надеждност, от евтини неограничени разговори до неограничени разговори. Хората могат да извършват VoIP разговори към местни, междуселищни и международни VoIP разговори без ограничения. Разберете какво могат да предложат доставчиците на VoIP и провеждайте международни разговори, от неограничени разговори в САЩ до международни и междуградски разговори. Ще получите повече от просто печалба, като се обадите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *