VoIP PBX поддръжка – Неограничени разговори и възможности за разговори

By | декември 17, 2022

Инсталирането на VoIP PBX телефонна система, която предлага неограничен достъп до разговори и мащабируемост, ще помогне на вашата компания да създаде солиден имидж в света на бизнеса.

Неограничен капацитет за разговори и мащабируемост осигуряват невероятни предимства

С неограничените разговори на управлявана VoIP PBX, едновременните входящи повиквания могат да се управляват без изпращане на сигнали за „заето“. Рецепционистът или операторът поздравява обаждащия се и му дава списък с опции. Въз основа на избора, направен от обаждащия се, обаждането незабавно се пренасочва към добавката в реално време.

Кол центърът за намиране/последване позволява на обажданията до вашия бизнес офис да се отговаря на вашите телефонни номера, включително телефонни номера. Вашите служители се радват на гъвкавост, защото могат да работят от удобно място и това им помага да работят по-ефективно и ефективно.

Обажданията без отговор отиват в гласовата поща, което позволява на обаждащите се да оставят гласови съобщения. Гласовите съобщения се изпращат до вашия имейл акаунт като прикачени аудио файлове и входящите съобщения се уведомяват на вашия мобилен телефон. Така системата гарантира, че няма да пропуснете обаждания или съобщения.

Тъй като съществуващата телефонна система VoIP PBX е мащабируема, могат да се добавят нови телефонни линии и разширения в зависимост от нуждите. Това може да бъде запазено от съществуващи телефонни връзки. Телефонните номера в реално време позволяват бизнес присъствие навсякъде, без да създавате офис. Освен това вашето работно място може лесно да се промени, без да се променят съществуващите телефонни номера.

Правилният избор за начинаещи бизнес организации

Други характеристики на тази впечатляваща VoIP телефонна централа включват конферентни разговори, изчакване на повикване, идентификация на обаждащия се, факс към имейл, автоматично разпределение на повикванията и др. Тези елементи могат да се използват без закупуване и инсталиране на скъпо оборудване на място. Доставчиците поддържат оборудване в своите помещения и предоставят PBX оборудване, използващо широколентов интернет или телефонни линии на ниски месечни тарифи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *