VoIP Softswitches – Помощ за телекомуникационната индустрия!

By | февруари 13, 2023

VoIP Softswitch бързо набира популярност в сферата на телекомуникациите не само поради своите висококачествени характеристики, ниска цена на притежание и управление, но и поради подобрението на самия VoIP, за да осигури стабилна QoS група. Поради това софтуерният превключвател започна да заменя традиционната конфигурация, базирана на оборудването. vSwitch е класическо приложение за софтсуич, базирано на платформата Genband/Nextone. За да научите повече за тази невероятна услуга, моля, прочетете нататък.

VoIP Softswitches наистина намалиха финансовата и управленска тежест върху телекомуникационните доставчици. Всички функции като подписване, набиране, набиране и т.н. се управляват от софтуерен превключвател вместо от хардуер. В допълнение, софтуерният превключвател следи и управлява различните медийни канали през TCP/IP връзката. Сега какво е Media Gateway? Media Gateway поддържа свързването на различни медии, за да се елиминира загубата на данни или гласови повиквания. Някои медийни шлюзове имат конектори за свързване към различни мрежи, включително PSTN, E1, STM и много други, които може да нямат.

Говорейки за vSwitch, той има цената и способността да се справя с натоварването за отдалечен бизнес и VoIP бизнес. Помага да се елиминира прекъсването на разговори чрез H.323 или SIP от един потребител към друг, като същевременно се поддържа и наблюдава качеството на QoS разговорите. Такива комутатори от клас 4 се използват широко в тази връзка за разговори на дълги разстояния. Вместо това за директна комуникация с потребителя се използват превключватели от клас 5 като тези, използвани при превключване на телефони.

vSwitch е софтуерен суич от следващо поколение, който може да управлява множество комуникационни канали, включително факс, глас, данни и видео. Сега vSwitch също има функции като основни, рентабилни опции без загуби, които са огромно предимство за операторите по света.

vSwitch предоставя цялата функционалност на VoIP софтсуич. Това се счита за добра алтернатива да имате телекомуникационен комутационен център и да запазите софт на оператора. В случай на съществуващи софтуерни превключватели, секциите се създават на софтуерния превключвател, където всеки представлява работната област на аудио групата и е точно копие на оригиналния софтуерен превключвател. Собственикът на дистрибутор може да има достъп до известия, IP сигнали, CDR и други комуникации, свързани с неговото/нейното подразделение. Такава система е лесна за настройка и управление и може да работи за минути, като всичко това води до по-големи спестявания и по-добро използване на ресурсите.

Характеристиките на Hosted VoIP Softswitch са:

* Контрол на трафика и пренасочване в реално време

* Използвайте като услуга

* Пълна поддръжка на клиенти

* Плащания и прегледи от клиенти

* Поддържа до 500 обаждания на акаунт

* Инсталацията отнема само няколко часа

* Пълна поддръжка за H.323 и SIP

Поддържаните функции на VoIP Softswitch включват:

* ANI маршрутизиране

* Управление на разговори онлайн

* Най-евтиният начин

* Предсказуем филтър за фалшиви положителни резултати

* Задаване на изисквания и тежести

* Качете и изтеглете Ms Excel

Отчетите и сигналите са:

* Стандартни телефони

* Изтеглете CDR

* Доклад за печалба / марж

* Истински – Плащане навреме

* ASR в реално време, ACD и графика на автомобила

Таксуването и счетоводството са:

* Стандартни фактури за клиенти

* Установяване на клиентски кредитни лимити

* Управление на предплатени и предплатени клиенти

* Актуализации в реално време

* Балансовият поток зависи

* Зависимо от ASR/ACD маршрутизиране

В допълнение към горното vSwitch или Hosted VoIP softswitch предоставя гъвкава платформа като услуга и решение за управление на плащания. Този проект обхваща възможностите за надграждане на Nextone/Genband, които стандартният аудио пазар се променя. С Hosted VoIP Softswitch доставчиците на услуги се възползват от по-добри цени за терминиране на разговори, по-високи разходи, по-ниски разходи и подобрена сигурност и достъпност на мрежата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *